L-Ink Technologies

TERMENI SI CONDITII

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului www.L-INK.eu

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Siteul nostru vă pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

INTRODUCERE


Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului L-INK.eu de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI


SC L-INK TECHNOLOGIES SRL (denumită în continuare L-INK.eu), nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicatiilor software .

SC L-INK TECHNOLOGIES SRL deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul să redistribuiți, vindeți, decompilați, dezasamblați continutul site-ului într-o formă perceptibilă de către oameni.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea SC L-INK TECHNOLOGIES SRL, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului L-INK.eu este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de SC L-INK TECHNOLOGIES SRL. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea SC L-INK TECHNOLOGIES SRL.

Accesul și utilizarea paginii L-INK.eu sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe L-INK.eu sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoana fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii L-INK.eu pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul L-INK.eu nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților L-INK.eu.

NEANGAJAREA RASPUNDERII


Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor SC L-INK TECHNOLOGIES SRL. SC L-INK TECHNOLOGIES SRL nu va acorda nici o garanție referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistența pe site-ul pus la dispoziție a virusilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, SC L-INK TECHNOLOGIES SRL nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.
Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele L-INK.eu, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului L-INK.eu nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea L-INK.eu în lipsa unor acorduri ulterioare.

Conținutul paginii web L-INK.eu, a informațiilor și a altor materiale prezentate de Comunitatea L-INK.eu nu reprezintă o consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1995.

L-INK.eu nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor și a consultanței, nu își asumă nicio obligație de rezultat sau diligență față de nicio persoană, exclud în mod expres și neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării conținutului.

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI


Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate si exacte.

SC L-INK TECHNOLOGIES SRL nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, și asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze SC L-INK TECHNOLOGIES SRL prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauză cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

 

INFORMAȚII PERSONALE


Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile SC L-INK TECHNOLOGIES SRL, dar poate include și alte informații aflate în strânsă legatură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

 

LEGATURA CU ALTE SITE-URI


Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de SC L-INK TECHNOLOGIES SRL utile în legatură cu conținutul site-ului și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

SC L-INK TECHNOLOGIES SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

 

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI


Orice persoană care vizitează site-ul L-INK.eu și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifesta acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către SC L-INK TECHNOLOGIES SRL; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către SC L-INK TECHNOLOGIES SRL a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de SC L-INK TECHNOLOGIES SRL și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

SC L-INK TECHNOLOGIES SRL va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.

 

Vrei să evoluezi în industria imprimării?

Abonează-te la newsletter-ul L-ink. Află cum să optimizezi costurile, să adopți tehnologii sustenabile, să atragi clienți, să extinzi serviciile și să aplici strategii eficiente de marketing digital.

La abonare primești eBook-ul Gratuit: „5 Pași pentru a-ți crește afacerea de imprimare”.