L-Ink Technologies

Prezentare generală

Politica noastră de rambursare și returnare durează 30 de zile. Dacă au trecut 30 de zile de la achiziție, nu vă putem oferi o rambursare completă sau un schimb.

Pentru a fi eligibil pentru returnare, articolul dumneavoastră trebuie să fie nefolosit și în aceeași stare în care l-ați primit. De asemenea, trebuie să fie în ambalajul original.

Mai multe tipuri de bunuri sunt scutite de returnare. Bunurile perisabile precum alimente, flori, ziare sau reviste nu pot fi returnate. De asemenea, nu acceptăm produse care sunt bunuri intime sau sanitare, materiale periculoase sau lichide sau gaze inflamabile.

Vom retipări orice comandă în care există o problemă de calitate a imprimării sau de aderență, dar nu din cauza unui fișier de calitate slabă. Dacă doriți o retipărire sau o returnare din alt motiv, aceasta trebuie mai întâi aprobată de conducere (trimiteți un e-mail la contact@l-ink.eu și descrieți problema și adăugați câteva imagini). Retipăririle și rambursările trebuie solicitate în termen de 30 de zile.

Articole suplimentare care nu pot fi returnate:

Carduri cadou

Produse software descărcabile

Unele articole de sănătate și îngrijire personală

Pentru a finaliza returnarea, avem nevoie de o chitanță sau o dovadă de cumpărare.

Vă rugăm să nu trimiteți achiziția înapoi producătorului.

Există anumite situații în care se acordă doar rambursări parțiale:

Carte cu semne evidente de utilizare

CD, DVD, casetă VHS, software, joc video, casetă sau disc de vinil care a fost deschis.

Orice articol care nu se află în starea inițială, este deteriorat sau lipsește piese din motive care nu se datorează erorii noastre.

Orice articol care este returnat la mai mult de 30 de zile de la livrare

Rambursări

Odată ce returnarea dvs. este primită și inspectată, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța că am primit articolul returnat. De asemenea, vă vom anunța cu privire la aprobarea sau respingerea rambursării.

Dacă sunteți aprobat, rambursarea dvs. va fi procesată și un credit va fi aplicat automat cardului dvs. de credit sau metodei inițiale de plată, într-un anumit număr de zile.

Rambursări întârziate sau lipsă

Dacă nu ați primit încă o rambursare, mai întâi verificați din nou contul dvs. bancar.

Apoi contactați compania dvs. de card de credit, poate dura ceva timp până când rambursarea dvs. este publicată oficial.

Apoi contactați banca dvs. Există adesea un timp de procesare înainte ca o rambursare să fie postată.

Dacă ați făcut toate acestea și încă nu ați primit rambursarea, vă rugăm să ne contactați la {email address}.

Articole de vânzare

Numai articolele cu preț obișnuit pot fi rambursate. Articolele de vânzare nu pot fi rambursate.

Schimburile

Înlocuim articolele numai dacă sunt defecte sau deteriorate. Daca trebuie sa il schimbi cu acelasi articol, trimite-ne un email la contact@l-ink.eu si trimite articolul tau la: Tautii-Magherausi, strada 69, nr 1, Maramures Romania, cod postal: 437345 .

Cadouri

Dacă articolul a fost marcat ca cadou la cumpărare și expediat direct către dvs., veți primi un credit cadou pentru valoarea returnării dvs. Odată ce articolul returnat este primit, vi se va trimite un certificat cadou.

În cazul în care articolul nu a fost marcat ca cadou la cumpărare, sau persoana care a primit cadoul a primit comanda pentru a vi-o oferi mai târziu, vom trimite o rambursare celui care a oferit cadoul și acesta va afla despre returnarea dvs.

Livrare & Returnare

Pentru a returna produsul, trebuie sa va trimiteti produsul prin posta la: Tautii-Magherausi, str. 69, nr 1, Maramures Romania, cod postal: 437345 .

Veți fi responsabil pentru plata propriilor costuri de transport pentru returnarea articolului. Costurile de transport sunt nerambursabile. Dacă primiți o rambursare, costul transportului de retur va fi dedus din rambursare.

În funcție de locul în care locuiți, timpul necesar pentru ca produsul dvs. schimbat să ajungă la dvs. poate varia.

Dacă returnați articole mai scumpe, vă recomandăm să utilizați un serviciu de expediere urmăribil sau să cumpărați o asigurare de transport. Nu vă garantăm că vom primi articolul returnat.

Nevoie de ajutor?

Contactați-ne la contact@l-ink.eu pentru întrebări legate de rambursări și returnări.

Vrei să evoluezi în industria imprimării?

Abonează-te la newsletter-ul L-ink. Află cum să optimizezi costurile, să adopți tehnologii sustenabile, să atragi clienți, să extinzi serviciile și să aplici strategii eficiente de marketing digital.

La abonare primești eBook-ul Gratuit: „5 Pași pentru a-ți crește afacerea de imprimare”.